Igaühel on oma lugu jutustada.

Tere! Mina olen Ülle London. Ma olen lasteaia õpetaja ja seda juba 30 aastat. Lapsepõlves polnud mul sellist unistust, aga töötades 18 aastaselt suvel lasteaias, mõtlesin et – miks ka mitte?

Natukene endast:
Olen lõpetanud kahel korral Tallinna Pedagoogilise Kooli. Esimesel korral sain sealt väga hea erihariduse, teisel korral oli riik muutunud Eesti Vabariigiks ja ka kool nime muutnud – Pedagoogiline Seminar ning seekord  andis ta mulle juba  kõrghariduse.
Igati hea kool, 80ndate lõpus andis tugeva aluse ehk julguse õpetada ja olen seda siiani teinud. Töötasin Viljandi lasteaias, nukuteatris, Tartu lasteaias ja praegu olen Stockholmi Eesti Lasteaias õpetaja.
Täitsa põnev, kuidas elu keerleb, kas pole?  Elu muutub, aga lapsed ja lasteaed on ikka südamelähedased….

Kui sa minu blogi loed, oled arvatavasti kursis ka pedagoog.ee lehega. Igati vajalik koht, kus ennast tutvustada ja uusi kogemusi leida ja miks mitte neid ka jagada. Just nimelt kogemusi ja anda ära oma teadmisi, oskusi. Sa võid seda ka tööks nimetada, kuidas endale sobib!
Täiesti lõbus on vastata küsimusele-  kuhu sa lähed? Vastus- Hei, ma lähen oma oskusi ja teadmisi jagama!
Küsimuse peale – kust sa tuled ? Vastus- Tead,  käisin kogemusi saamas.

Nii ma sulle neid mõtteid jagan, sest praktikat on aastate jooksul palju kogunenud ja lisandub juurde igapäevaselt.

Kohtumiseni järgmises postituses!