Otsid tööd? Pakud tööd?

 ? Otsid endale tööd? Tundub, et aega on ja võiks ka teistele oma oskusi pakkuda? Lähed pikemalt võõrsile ja vahelduse mõttes mõtled proovida töötada näiteks eesti koolis Inglismaal? Oled gümnaasiumi lõpetanud ja kahtled, kas pedagoogi amet just on sinule- prooviks seda tööd? Miks mitte!
? Otsid endale töötajat- kas põhitöökohana, osalise töökoormusega või lihtsalt asendajat, kuna Sinu õpetaja, kes on oma ala spetsialist Sinu haridusasutuses on haigestunud? Oled õiges kohas.
? Otsid koolitust oma töötajale, iseendale või kohta kus pidada sisekoolitusi, seminare jne? Meie aitame!
? Mõtled, mis huviringe oma kooli/ lasteaeda tellida? Leiame!
=Pedagoog.ee ongi haridusasutustele ja haridustöötajatele mõeldud tööportaal. Me aitame leida Sulle sobivad töötajad ja aitame tööotsijal leida tee Sinuni. Ja selleks, et Teie meeskond oleks ühtne ja koos tegutsedes vahva seltskond- toetame ka koolituste , huviringide ja nende läbiviimiste võimaluste otsimise ja leidmisega.
= Võta meiega ühendust. Kirjuta, helista ja/või kuuluta!